Artikkeli SDP Vantaa-Kerava -lehdessä, lue koko lehti täältä

Otsikossa kiteytyy se, minkä eteen me keravalaiset demarivaltuutetut ja luottamushenkilöt olemme sitoutuneet työskentelemään. Kerava on pinta-alaltaan pieni ja tiiviisti asutettu. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat hyvät ja Keravan sisällä liikkuminen on sujuvaa, näin tulee olla jatkossakin.

Me sosialidemokraatit emme ole valmiita leikkaamaan lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Meillä on varaa laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja koulutukseen sekä monipuolisiin vapaa-ajan palveluihin, joista hyötyvät kaikki ikään katsomatta.

Viihtyisä ja turvallinen kaupunkikuva vaatii muuttuvassa ajassa ja pinta-alaltaan pienessä kaupungissa jatkuvaa kehittämistä, johon osallistumme aktiivisesti. Tarvitsemme luontoa, lähipalveluita ja kaunista kaupunkiarkkitehtuuria, jossa uuden rinnalla kunnioitetaan vanhaa.

Vuoden alussa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle siirtyneet sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut ovat meille tärkeitä edelleen, vaikka vastuu niiden järjestämisestä ei enää ole kaupungin. Tämän takia toimiva yhteistyö hyvinvointialueen, Vantaan ja Keravan kesken on välttämätöntä.

Tehdään yhdessä entistäkin parempia kotikaupunkeja meille kaikille!

Nina Korventaival
Keravan sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtaja

Katso myös nämä: