Artikkeli SDP Vantaa-Kerava -lehdessä, lue koko lehti täältä

Vantaan tulevaisuus näyttää valoisalta. Talous on nyt terveissä kantimissa ja tuleva ratikka luo uutta tulevaisuuden pohjaa. Me sosialidemokraatit haluamme, että jatkossa Vantaa tarjoaa asukkailleen sosiaalisesti eheän kaupungin, jossa on hyvä elää, tehdä töitä, yrittää ja käydä koulua.

Meille Vantaan Demareille on tärkeää:

 –   Huolehditaan lapsista ja nuorista. Vantaan varhaiskasvatuksen ja koulujen on oltava maan parhaita paikkoja oppia lukemaan ja laskemaan. Koulurauha on turvattava. Taataan nuorille riittävä määrä turvallisia aikuisia ympärille tukemaan ja antamaan apua matalalla kynnyksellä. SDP haluaa laajentaa kaupungin maksutonta puistoruokailua koko kesän kestäväksi ja tämä tavoite myös toteutuu. 

 –   Vantaan eri asuinalueita pitää kehittää siten, että kaikki pidetään mukana. Vähennetään hyvinvointialueen kanssa tiiviissä yhteistyössä ihmisten pahoinvointia, yksinäisyyttä ja turvattomuutta.

 –   Ratikkapäätöksestä on otettava kaikki hyöty irti. Ratikka luo työtä. Pidetään kiinni kunnianhimoisesti työllisyystavoitteista, huomioiden erityisryhmät kuten nuoret sekä maahanmuuttajataustaiset vantaalaiset. On myös tärkeä parantaa kaupunkia hyvänä työnantajana.

Minna Räsänen
Vantaan sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtaja

Katso myös nämä: